Slovenska antidoping organizacija

14. April – Dan Čistega Športa – Play True Day

V letošnji kampanji ob dnevu čistega športa vabimo vse športnike, klube in zveze, da pokažejo svojo podporo in se pridružijo Svetovni protidopinški agenciji pri oblikovanju največje ekipe za čisti šport #OnePlayTrueTeam.

Kampanja je zasnovana na način, da vključuje vse, ki želijo prispevati k čistemu športu. Torej, #OnePlayTrueTeam je lahko športno društvo, lahko so to trenerji, zdravniki ali starši in lahko so tudi kolegi, prijatelji itd. Z drugimi besedami, #OnePlayTrueTeam lahko sestavlja kdorkoli, ki podpira športnike in podpira čist šport, zato nam 14. aprila pokažite vašo ekipo, vaš #OnePlayTrueTeam!

Kako se lahko pridružite kampanji ob Dnevu čistega športa?

Tako kot prejšnja leta smo tudi letos za vas smo pripravili različne podlage, v katere lahko vključite svojo fotografijo ali video posnetek ter to delite na družbenih omrežjih, kot so Facebook, Instagram, Twitter, itd. Te vključujejo:
– okvirčke, ki jih lahko date preko fotografije ali video posnetka
– #OnePlayTrueTeam grbe, ki jih lahko natisnete ali uporabite v digitalni obliki na družbenih omrežjih,
– filtre profilnih slik za posameznike, ki jih lahko dodate svojo profilni sliki
– ikono za profil na družbenih omrežjih, s katerim nadomestite vašo profilno sliko
– različne GIF-e, ki bodo na voljo na Instragramu – te bo mogoče najti pri iskanju »WADA« ali »Play True«

Ob objavah ne pozabite dodati ključnikov #DanČistegaŠporta #PlayTrueDay #OnePlayTrueTeam. Kampanjo boste lahko v živo spremljali na spletni strani WADA.

Kaj je Dan čistega športa oziroma Play True Day?

Svetovna protidopinška agencija že od leta 2014 vabi vse športnike, športne zveze, protidopinške organizacije in organizatorje velikih tekmovanj da na družbenih omrežjih skupaj praznujejo Dan čistega športa/Play True day – dan, ki je v osnovi namenjen širjenju ozaveščenosti o čistem športu med športniki, spremljevalnim osebjem športnikov in širšo športno javnostjo. Lansko leto je v kampanji sodelovalo preko 87 milijonov ljudi s celega sveta.

Prejšnja Energijske pijače niso za otoke in mladostnike

Celovška 25, 1000 Ljubljana
Slovenija, EU

Uporabne povezave

Skladnost podatkov: V primeru kakršnekoli neskladnosti med dokumenti na SLOADO spletni strani in Svetovnim protidopinškim kodeksom, Kodeks prevlada.Vsi dokumenti na tej spletni strani se lahko kadarkoli spremenijo.”