Slovenska antidoping organizacija

19. April – Dan Čistega Športa – Play True Day

V letošnji kampanji ob dnevu čistega športa vabimo vse športnike, klube in zveze, da pokažejo svojo podporo in se pridružijo Svetovni protidopinški agenciji pri oblikovanju največje ekipe za čisti šport #OnePlayTrueTeam.

Kampanja je zasnovana na način, da vključuje vse, ki želijo prispevati k čistemu športu. Torej, #OnePlayTrueTeam je lahko športno društvo, lahko so to trenerji, zdravniki ali starši in lahko so tudi kolegi, prijatelji itd. Z drugimi besedami, #OnePlayTrueTeam lahko sestavlja kdorkoli, ki podpira športnike in podpira čist šport, zato nam 19. aprila pokažite vašo ekipo, vaš #OnePlayTrueTeam!

Kako se lahko pridružite kampanji ob Dnevu čistega športa?

Podrobne informacije o dogodku so na voljo tukaj.

Kaj je Dan čistega športa oziroma Play True Day?

Svetovna protidopinška agencija že od leta 2014 vabi vse športnike, športne zveze, protidopinške organizacije in organizatorje velikih tekmovanj da na družbenih omrežjih skupaj praznujejo Dan čistega športa/Play True day – dan, ki je v osnovi namenjen širjenju ozaveščenosti o čistem športu med športniki, spremljevalnim osebjem športnikov in širšo športno javnostjo. Lansko leto je v kampanji sodelovalo preko 87 milijonov ljudi s celega sveta.

Prejšnja 14. Protidopinška konferenca

Celovška 25, 1000 Ljubljana
Slovenija, EU

Uporabne povezave

Skladnost podatkov: V primeru kakršnekoli neskladnosti med dokumenti na SLOADO spletni strani in Svetovnim protidopinškim kodeksom, Kodeks prevlada.Vsi dokumenti na tej spletni strani se lahko kadarkoli spremenijo.”